Team

Bouwen is en blijft mensenwerk! Daarom investeren we bij Aannemingen Janssen nv permanent in ons team. In de eerste plaats doen we dat door de juiste calculators, projectleiders, werfleiders en ervaren arbeiders aan te werven. In tweede instantie investeren we ook permanent in opleiding. Zo blijven onze mensen steeds op de hoogte van de nieuwste bouwmethodes en technieken.

Door onze vrij vlakke hiërarchische structuur is vrijwel iedereen intern continue op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rond het bedrijf. Deze familiale sfeer vinden wij zeer belangrijk, bevorderd de werksfeer en stralen wij ook uit naar buiten toe.

Vandaag zijn we met zo’n 100 medewerkers in totaal. Alle beton- en metselwerken voeren we uit met eigen personeel. Onze werven worden gecoördineerd door projectleiders en de dagelijkse opvolging gebeurt door werfleiders. Ook alle nazorg is in handen van eigen mensen. Enkel voor afbouwwerkzaamheden en technische installaties doen we een beroep op gespecialiseerde onderaannemers.

Directie:

Hubert Janssen Dhr. Hubert Janssen Gedelegeerd Bestuurder
Ben Janssen Dhr. Ing. Ben Janssen
Ben.Janssen@janssen.be
Bestuurder - Immo
Johan Lenaerts Dhr. Ing. Johan Lenaerts
Johan.Lenaerts@janssen.be
Directie uitvoering
Frank Daems Dhr. Ing. Frank Daems
Frank.Daems@janssen.be
Directie uitvoering
Gert Verheyen Dhr. Ing. Gert Verheyen
Gert.Verheyen@janssen.be
Directie studiedienst